O nama

UGOSTITELJSTVO FAVORY, ugledna i seriozna zagrebačka kuća za organizaciju domjenaka i banketa, s tradicijom od 1989 godine, obogatila je svoju ponudu i ponudu zagrebačkog tržišta otvaranjem slastičarnice Šarlota u Ilici 205a.

Šarlota se izdvaja iz postojeće slastičarske ponude u gradu njegovanjem starih zagrebačkih i austro-ugarskih recepata, a zapošljava vrhunske hrvatske slastičarke, dobitnice mnogobrojnih nagrada na natjecanjima. U Šarloti ćete pojesti ili za razne prigode naručiti samo potpuno svježe torte i kolače, pripremljene po starinskim receptima s maslacem, te popiti odličan cappuccino i svježe cijeđeni voćni sok. Sladoled u Šarloti kremast je i bogat, a nudi se i program slastica i sladoleda za osobe s posebnim zahtjevima u prehrani, čemu u Šarloti pridaju veliku važnost. U prijepodnevnim satima uživajte u svježim kroasanima, danskim pecivima i štrudlu iz vlastite proizvodnje, u prekrasnom toplom starozagrebačkom ambijentu.

Ponosimo se činjenicom da su Catering FAVORY i slastičarnica ŠARLOTA 2007. godine certificirali normu ISO 22000 za zdravstvenu ispravnost proizvoda.

ISO 22000

Zapošljavanje

Ove web stranice sadrže programske kolačiće (cookies). Daljnjim pregledavanjem slažete se s njihovim korištenjem. Više informacija | Slažem se