Božićni poslovni domjenci

Poslovni božićni domjenci idealni su za okupljanje suradnika, zaposlenika, klijenata, kupaca i svih drugih s kojima ste poslovali tijekom tekuće i prijašnjih godina. Nije na odmet pozvati klijenta s kojim niste duže surađivali i tako ga u opuštenoj i ugodnoj atmosferi podsjetiti na prošla vremena i otvoriti mogućnost za buduću suradnju.

Poslovne božićne domjenke firme obično organiziraju u vremenu od 15. studenog pa do 15. prosinca kako bi se kasnije zaposleni mogli posvetiti organizaciji obiteljskih događanja. U navedenom periodu zavlada zimska atmosfera, poslovni rezultati već su vidljivi pa je prigodno zaokružiti godinu. Hrana koja se poslužuje ima obilježja klasične božićne večere prilagođene poslovnom druženju: neizbježni bakalar, buncek i kiselo zelje, šunka, odojak, francuska salata, božićni kolačići, orahnjača, makovnjača i da ne nabrajamo dalje. Domjenci mogu biti kraći uz zalogaje i pjenušac ili duži uz posluživanje na švedskom stolu i naravno cjelovečernji uz sav prateći program kakav jedna dobra poslovna godina zaslužuje.

Za uspješnu organizaciju kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin na vrijeme, a mi ćemo Vam poslati ponudu s prijedlogom jela, kolača i usluge. Iz našeg dugogodišnjeg iskustva znamo da je gužva s terminima, a organizacija u zadnji tren najskuplja, zato nikad nije prerano da nas kontaktirate.

Ove web stranice sadrže programske kolačiće (cookies). Daljnjim pregledavanjem slažete se s njihovim korištenjem. Više informacija | Slažem se