Vjenčanja na otvorenom

Vjenčanje je jedan od najljepših događaja u životu. Uploviti u bračnu luku možete u društvu najbližih ili se možda odlučite za ceremoniju s velikim brojem gostiju. Možda vam se sviđa rustikalno imanje okruženo šumom ili više volite uz obalu i uz šum mora, što god se odlučili vjenčanja na otvorenom su bajkovita. No, potrebna je dobra priprema i da bi sve proteklo u redu važno je  odabrati kvalitetnog catering partnera na kojeg se možete osloniti.

Ima puno elemenata koji bajku čine bajkovitom: doček gostiju s posluživanjem iz ruku zalogaja i pića, diskretni konobari koji se brinu da vaši gosti budu posluženi, prigodno dekorirani stolovi, profesionalno posluživanje hrane i pića, najrafiniranije svadbene torte i kolači…sve što vaše vjenčanje čini gurmanskim i estetskim doživljajem.

A kako sve to postići? Ukoliko ste se odlučili za nas kao partnera prvi korak je da nas kontaktirate kako bi dogovorili sastanak. Na sastanku pažljivo slušamo vaše želje i prema njima predložiti ćemo vam jelovnik za večeru, svečane kolače i vjenčanu tortu, zatim pokazati inventar, sugerirati rješenja, ponuditi razne opcije. Pomoći ćemo vam s organizacijom protokola svadbene svečanosti, okupljanjem gostiju, njihov smještaj za označene stolove, svečani ulazak mladenaca, posluživanje jela u nekoliko sljedova, rezanje vjenčane torte, tradicionalno toplo jelo iza ponoći, sugerirati pića i vina.

Osim hrane i kolača nudimo sav potreban inventar za posluživanje gostiju, pribor za jelo, najfiniji porculan, čaše, stolove, stolice, profesionalnu i diskretnu  poslugu. Možemo ponuditi posluživanje gostiju za stolovima ili ako želite švedski stol (buffet) ili kombinaciju, možemo pripremiti show cooking (pripremu jela na licu mjesta) što vjenčanjima na otvorenom daje posebnu čar. Kad sve dogovorimo, na dan vjenčanja (vjerojatno dan prije) na lokaciju koju ste odabrali dopremiti ćemo potrebnu opremu i inventar, te zatim organizirati banket i naravno poslužiti goste. Tu smo i drugi dan zato možete s nama dogovoriti i ručak dan nakon svečanosti.

Iza nas je 28 godina iskustva u organizaciji vjenčanja, cocktail zabava, show cooking događaja i zato nam se možete obratiti s punim povjerenjem.

Ove web stranice sadrže programske kolačiće (cookies). Daljnjim pregledavanjem slažete se s njihovim korištenjem. Više informacija | Slažem se